Spektrum kooperativa

Spektrum kooperativa je programerska i SEO firma koja pruža veći niz usluga s ciljem da unapredi internet prezentaciju svojih klijenata. Poseban akcenat stavljen je na konstantno povećanje posećenosti, analizu prethodnih kampanja radi njihove dalje optimizacije, i poboljšanje pozicije u internet pretraživačima za pretraživačke fraze koje su u vezi sa klijentovim poslovanjem.

spektrum kooperativa

– Kao jedna od ključnih usluga Spektrum kooperative izdvaja se optimizacija sajta. Optimizacijom sajta ispunjavaju se preduslovi za povećanje posećenosti sajta, implementiraju se tehnička unapređenja sajta kako bi on zadovoljio kriterijume internet pretraživača koji žele da poboljšaju korisničko iskustvo svojih korisnika tako što im najpre prikazuju sajtove koji su tehnički kvalitetniji – brzi, bezbedni za korišćenje i razmenu podataka (posebno za osetljive podatke kao što su brojevi platnih kartica), vidljivi, dostupni i čitljivi na svim uređajima – mobilnim telefonima, tabletima, laptopovima svih širina ekrana i desktop računarima.

Pored tehničkih kvaliteta, internet pretraživači, posebno Gugl, insistiraju na tome da sadržaj vaših internet stranica bude relevantan za korisnike pa čak i beleži koliko je svaka korisnička poseta trajala i koliko dugo se korisnik zadržao na vašem sajtu jer duže zadržavanje na stranicama, kao i deljenje na društvenim mrežama, interpretira kao signale da je vaš sadržaj kvalitetno odgovorio na korisničku potrebu da sazna ono što ga zanima. Kao što postoje dobri standardi u tehničkom unapređenju sajta, tako postoje i dobri standardi stvaranja kvalitetnog sadržaja.

Optimizacijom sajta unapređuje se pozicija internet sajta u internet pretragama a što je viša i bolja pozicija – veća je i posećenost vašeg sajta. Veća posećenost vam omogućava povećanje šansi da budete angažovani za sprovođenje vaše usluge, da prodate vaš proizvod, da sklopite novi ugovor i poslovno partnerstvo, i tako dalje. Ako se dobro kotirate za pretragu ‘međunarodne selidbe‘ a bavite se međunarodnim selidbama, ta pozicija doprinosi ukupnom broju poslova i angažmana vaše firme.

Pored pomenutih aktivnosti povećanje pozicije sajta u pretragama zahteva sprovođenje još nekih dodatnih aktivnosti. Zahvaljujući ovakvim intervencijama neki od sajtova klijenata Spektrum kooperative, koji su u potpunosti sproveli sve potrebne aktivnosti na optimizaciji sajta, imaju mesečnu posećenost veću od 30 hiljada poseta samo preko internet pretraga. Sajt Spektrum kooperative, kao i sajtovi klijenata Spektrum kooperative, prvi su u pretragama za brojne važne pretrage koje im pribavljaju veliki broj klijenata. Spektrum kooperativa vam stoji na raspolaganju za dostizanje takvih rezultata i sa vašom internet prezentacijom.

Analiza podataka je takođe usluga Spektrum kooperative koja omogućava ne samo nalaženje načina kako da se poveća posećenost vašeg sajta ili unapređenje vaših reklamnih kampanja već i nalaženje neiskorišćenih mogućnosti za unapređenje vašeg ukupnog poslovanja. Analizom dostupnih podataka može se doći do zaključaka o najboljim poslovnim ili marketinškim potezima koje treba preduzeti s ciljem unapređenja poslovanja.

Vođenje društvenih mrežavođenje Facebok stranice, ili Instagram i Linkedin stranice, takođe doprinosi ukupnoj vidljivosti vašeg poslovanja i brenda. Kvalitetne objave doprinose stalnom povećanju broja pratilaca ali i povećanju posećenosti vašeg sajta preko linkova koji se dele na društvenim mrežama. Ukoliko se vaša objava dopadne velikom broju ljudi i vaš link bude podeljen veliki broj puta, to će značajno povećati posećenost vašeg sajta. Iz tog razloga, društvene mreže su neizbežan činilac u unapređenju vašeg poslovanja putem poboljšanja internet prezentacije.

Pored pomenutih usluga, Spektrum kooperativa pruža i uslugu kreiranja povoljnih ali i unikatnih sajtova, zatim grafički dizajn reklamnog materijala i svih vrsta publikacija, izradu specijalizovanih softvera, i mnoge druge.

Spektrum kooperativu možete kontaktirati na telefon 062/234-251 ili na i-mejl: kontakt@spekrum.rs. Internet prezentacija projekata Spektrum kooperative nalazi se na: www.spektrum.rs.